ŞIRNAK / ULUDERE - Şehit Yarbay Songül Yakut Anaokulu

Şbt

İlçe Jandarma Ekibi tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Eğitim sırasında öğrencilerimize trafik kuralları ve işaretlerinden bahsedildi. Öğrencilerimizle beraber drama etkinliği yapıldı. Katkı ve emeklerinden dolayı Trafik Jandarma Ekibimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında velilerimiz okula çağrıldı, yapılan bilgilendirme toplantısından sonra kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginleri Projesi ile ilgili 23.11.2023 tarihinde velilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Aile katılımının öneminden bahsedildi ve planlamalar yapıldı.

Ock

2024 yılına geçmemizle beraber çocuklarımızın toplu olarak doğum günlerini kutladık. Öğretmenlerimiz bu güne özgü etkinliklerle öğrencilerimiz eğlenmesi sağladı.